Fruitzuren

Na het 30e levensjaar is het moeilijk om dode huidcellen kwijt te raken. De huid wordt dof, grauw en schilferig. Fijne lijntjes worden zichtbaar en onzuiverheden kunnen toenemen. Een chemische peeling kan daarvoor een oplossing bieden.

Een cocktail van zuren lost de structuur(celtussenstof) ( zie hieronder de uitleg en werking van verschillende zuren) op waarmee de huidcellen met elkaar verbonden zijn.
Hierdoor komen de cellen los te liggen en afhankelijk van de concentratie van de fruitzuren worden meer of minder cellen verwijderd. De huid krijgt een zeer sterke stimulans om nieuwe cellen aan te maken. De huid gaat dan meer vocht absorberen en de huidelasticiteit wordt verbeterd. De huid krijgt een fris, egaal aanzien.Deze huid-vernieuwende, huid-verbeterende en herstellende methode is gebaseerd op het gebruik van gedoseerde fruitzuren tijdens de behandelingen en geeft een breed spectrum aan effecten.

  • De huid vernieuwt zich sneller en gaat er levendiger uitzien.
  • De kwaliteit van de opperhuid wordt beter waardoor de huidstructuur verfijnt.
  • De huid wordt steviger en gaat er jonger uitzien.
  • De huid houdt vocht beter vast en gaat er gezonder uitzien.
  • De Inspira Med Methode is geschikt voor iedere huid, ook de gevoelige huid, en geeft een resultaat dat u zal verrassen.

BHA
BHA (Beta Hydroxy Acids) gaan diep in de poriën en lossen vetten op.
Salicylzuur is met name voor de vette en onreine huid geschikt.
Het lost de vetten in de poriën op en maakt de hoornlaag dunner.

AHA
AHA (Alpha Hydroxy Acids) gaan diep in de huid , stimuleren de vorming van collageen en elastine en verminderen pigmentvlekken.

Fruitzuren van vruchten
Glycolzuur, afkomstig van suikerriet, heeft kleine moleculen en gaat zeer diep in de huid. Het stimuleert de vorming van collageen en vermindert pigmentvlekken. Lacticzuur, afkomstig van melk, gaat met name pigmentvorming tegen. Citriczuur is een sterke anti-oxidant.
Door de zuren in een bepaald percentage te combineren krijg je een optimaal resultaat. Dat doet het merk Inspira Med als de beste!
Nieuwe ontwikkelingen maken het mogelijk om nu ook fruitzuur-behandelingen te geven voor een gevoelige huid. Deze wordt dan eerst gestabiliseerd. Als dit doel bereikt is, kan verder gegaan worden met de volgende fasen van de behandeling. Dit punt wordt door de schoonheidsspecialist in overleg met de klant bepaald.

Behandeling zonder epileren en massage 45 minuten € 49,95
Behandeling inclusief epileren en massage 70 minuten € 69,95
Behandeling van gezicht inclusief decolleté zonder epileren en massage € 64,50
Behandeling van gezicht inclusief decolleté , epileren en massage € 84,50

fruit