SEYO TDA

TDA
(TRANS DERMALE APPLICATIE)

Anti-Aging, binnen 30 minuten het eerste zichtbare resultaat!

TDA is een behandeling waarbij een jetstream van zuurstof gepatenteerde farmaceuticals naar de diepere huidlaag transporteert. De verbetering en verjonging van uw huid wordt gestart en binnen 30 minuten ziet u het eerste resultaat.

 

De huid wordt niet aangeraakt

Tijdens de behandeling wordt de huid niet aangeraakt.
De behandeling voelt aan als een zachte massage en is geschikt voor iedere huid en voor vrouwen en mannen. De resultaten zijn verrassend:  er ontstaat een subtiel mooie verjongende verandering in het gezicht die iedereen ziet maar die niemand kan benoemen.

Zeer enthousiast

U zult na de eerste behandeling net zo enthousiast zijn als onze andere klanten. Het wordt aangeraden om de eerst keer niet meer dan één TDA behandeling te boeken. Daarna kunt u op basis van het resultaat van de eerste behandeling besluiten of u een kuur wilt boeken of dat het voor uw huid een kwestie is van “één keer per maand bijhouden”.

apparaat

LP3 – COMPLEXEN:  Ons geheim wapen

Het LP3-complex bestaat uit verschillende, homogene olie- en watercomponenten die zich onder invloed van de partiële zuurstofdruk tijdelijk in fasen splitsen. Uit de dunnere fasen ontstaan microfijne druppels die de lamelachtige structuur van de epidermis met ca. 65% openen. Zo wordt de huidbarrière voor de andere componenten die met werkzame stoffen verrijkt zijn, doorbroken en wordt het transport naar de diepere lagen van de huid mogelijk gemaakt. Het LP3-complex is door meerdere patenten beschermd.

Voor iedereen bereikbaar

TDA is voor iedereen bereikbaar (vanaf € 39,95 tot € 54,95 per behandeling) en een ultra moderne manier om het gewenste anti-aging effect te bereiken.
HYAL N5 – reduceert bij regelmatig gebruik de diepte van rimpeltjes : € 39,95
HYAL N10 vult de huid op en voorziet haar van vocht, waardoor de structuur zichtbaar verbetert € 49,95
MITOCELL – activeert het celvernieuwingsproces van de rijpere huid  € 54,95
POLAR: vermindert hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken € 54,95
CANABOOST: activeert en herstelt de dieper gelegen cellen d.m.v. hennepolie  € 54,95

Een TDA treatment is te combineren met een andere gezichtsbehandeling, in die behandeling zal het masker komen te vervallen en zetten we de TDA in voor een nog mooier resultaat.
De totaal prijs wordt voor u aangepast met een aantrekkelijke combinatie korting.

NIEUW:

(Wilt u de gehele uitleg lezen, dan kunt u dit document downloaden)

 

TDA zal ook u verrassen!
Bekijk hier het filmpje over SEYO TDA om te zien wat dit voor uw huid kan betekenen.