Nieuws

Het blijft prachtig weer.
Geniet daar vooral van maar blijf ook goed smeren! 😎
Heel fijn pinksterweekend lieve mensen en bedankt voor de afgelopen 3 weken. Het was een feestje om jullie weer te mogen behandelen en te merken hoe blij iedereen was om weer te kunnen komen 😊😘INSPIRA COSMETICS IS HET HELEMAAL EENS MET DE TELEGRAAF. OPPASSEN VOOR ZONKRACHT!
Vanochtend schrijft de Telegraaf uitgebreid over de effecten van de zon (pagina T4 en T5). Inspira Cosmetics is het daarmee helemaal eens. Gebruik een zonneverzorging tenminste met factor 30. Smeer jezelf iedere twee uur opnieuw in. Wees extra voorzichtig met kinderen. Wil je meer advies, ook over de juiste verzorging na de zon, vraag het de Inspira Cosmetics schoonheidsspecialiste.
#skinspira

View on Facebook

Geniet jij veilig van de zon?
Want hoe héérlijk die zon ook op onze huid voelt, helaas brengt het ook schade met zich mee. ☀️Van pigmentvlekken en snelle veroudering tot ergere zaken als huidkanker. Daarom is en blijft ons advies: gebruik 365 dagen per jaar een SPF. ( sun protection factor)
Dat kun je jezelf heel makkelijk maken, door een fijne dagcrème te gebruiken waar direct een SPF15 , 30 of 50 in verwerkt zit. Tijdens vakanties en op zonnige dagen is het dan prettig elke 4 uur nog een extra laagje aan te brengen voor extra bescherming.
Wist jij dat zonneschade rimpel-veroorzaker nr. 1 is?
Let jij er op dat je je huid elke dag de bescherming geeft die het verdient?

View on Facebook

Delen is lief!

Bij Fränds beautycentre komt binnenkort een mooie werkruimte vrij voor minimaal 2 tot 4 dagen per week.
Wij zoeken een gezellige collega die ondernemend is en zelfstandig haar bedrijf runt binnen ons beautycentre, met de nodige vak-diploma’s, vakkennis en teamspirit. Je komt dus niet in loondienst, maar werkt als zzp-er en maakt gebruik van de kruisbestuiving van onze klanten binnen het beautycentre>
Je komt in een gezellig, vakbekwaam team terecht.
Ons team bestaat uit een schoonheidsspecialiste, een kapster, een pedicure, een diëtiste, en 1x per 6 weken komt er iemand die de permanente make-up doet.
Doe jij iets wat een mooie aanvulling zou zijn op wat wij al doen, schroom dan niet te reageren.
De ruimte die wij bieden is ruim 5 x 4, voorzien van een wastafel met kastje en een spiegel, er ligt een nieuwe laminaat vloer in en in januari is er een nieuwe airco geplaatst.
Ongeveer 3 dagen van de week wordt deze ruimte gebruikt door onze pedicure.
Je maakt tevens gebruik van een gezamenlijke keukentje, een ruime wachtruimte met toilet en beneden in de kelder van 100 m2, is ruimte voor opslag en staan onze wasmachine en droger die je kunt gebruiken.
Het pand ligt op loopafstand van het centrum van Voorschoten met gratis onbeperkt parkeren voor de deur. Er zijn geen trappen voor klanten dus makkelijk begaanbaar voor iedereen.
Werk je nu aan huis en wordt het tijd buiten de deur verder te gaan?
Of zit je ergens waar de huur te hoog is of waar je om andere redenen weg wilt? Heb je zin om te knallen en ben je klantvriendelijk?
Mail dan je CV en motivatiebrief naar info@frands.nl en wie weet kunnen we na een telefonisch kennismaking afspreken om verder te kijken of we met elkaar in zee kunnen gaan.

View on Facebook

Wil je toch even een vakantie gevoel? Dat kan bij ons met deze mooie nieuwe behandeling en bijbehorende producten 😎

View on Facebook

26 juni is Eva Vink weer in Voorschoten.
Vol=vol dus maak snel je afspraak met haar.Supernatuurlijke wenkbrauwen ❤️ Ze wilde de uiteinden van de wenkbrauwen iets aangevuld hebben. Nadat ik had voorgetekend zag ze dat het niet alleen de uiteinden waren die wat aandacht konden gebruiken en heb ik haar wenkbrauwen prachtig vormgegeven en voller gemaakt. Een liftend effect en veel sprekendere ogen ❣️ Love my job❣️ Fijn weekend allemaal ❤️ Lieve groet, Eva

View on Facebook