Over Fränds

Onze primaire aandacht gaat uit naar huidverbetering en uw ontspanning

 

Bij Fränds Beautycentre kunnen zowel mannen als vrouwen en jongeren terecht voor diverse behandelingen.  Er is een basisbehandeling samengesteld waarbij u 5 kwartier lang mag ontspannen en waarin alle essentiële aandachtsgebieden zijn vertegenwoordigd.

 

Frands beautycentreU kunt naar wens deze basisbehandeling uitbreiden met diverse luxere behandelingen, waarin de basis altijd aanwezig blijft, maar waar extra werkstoffen zullen bijdragen aan een nóg beter resultaat. Wij werken met Inspira Cosmetics, een Duits hoogstaand merk met mooie life style behandelingen en seizoensbehandelingen, waardoor uw huid steeds krijgt wat zij nodig heeft.

 

In overleg met u passen wij elke behandeling natuurlijk aan, aan hetgeen uw huid op dat moment nodig heeft. Het beautycentre biedt tal van mogelijkheden op cosmetisch gebied, en volgt nauwgezet de nieuwste trends en technieken. Van micro dermabrasie, huidverjonging via diverse apparaten zoals SEYO TDA, de skin wizard, en Nannic, massages, of cosmetische handverzorging, er is van alles mogelijk. Wenst u meer informatie of wilt u uw behandeling uitbreiden, bel of mailt u dan gerust.

 

In ons beautycentre is ook een kapster gevestigd, een masseur,  een  diëtiste en een pedicure. Tevens is Eva Vink van LinePerfection hier regelmatig aanwezig voor de permanente make-up.

 

Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen en zullen er alles aan doen om u met een goed, ontspannen gevoel weer naar huis te laten gaan.

 

Graag tot ziens bij Fränds Beautycentre!