Gezichtsbehandelingen

Premium behandeling met bio-cellulose masker

Deze maskers voelen aan als een tweede huid, het is verkregen voor natuurlijke fermentatie van kokosmelk. Na het aanbrengen vormt het een beschermend membraan dat de ingrediënten van het serum transporteert in de huid. Op basis van collageen en hyaluronzuur wat vochtregulerend, egaliserend, anti verouderend en verstevigend werkt.

75 min
€ 80,-

Verstevigende collageen behandeling.

Deze behandeling met appelstamcellen, hyaluronzuur en collageen versterkt en repareert. Het beschermingsmechanisme van de huid wordt gestimuleerd om op eigen kracht de schadelijk invloeden te neutraliseren. Het collageen fleece masker is verrijkt met aloë vera wat een kalmerende en beschermende werking heeft. Het zorgt voor de versteviging voor de huid en geeft onmiddellijk een stevig, fris en glad gevoel.

75 min
€ 80,-

Esthemax hydrojelly maskers:

Deze maskers onderscheiden zich omdat ze doordrenkt zijn met elektrolyten, hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst.

Wat het huidprobleem ook is, het kan niet worden opgelost als de elektrolytenbalans niet op orde is.

Er zijn diverse varianten op voorraad, voor ieder huidprobleem bestaat een oplossing.

Een uitgebreide behandeling van 75 minuten inclusief dit masker  : € 85,-

Detox behandeling

Ontgift de vermoeide huid. Op basis van charcoal en munt, u voelt direct dat het werkt en ervaart dit nog dagenlang.

75 min
€ 80,-

Royal treatment

Wilt u zichzelf of een ander eens flink in de watten ( laten ) leggen? Dan is deze luxe behandeling een geschikte keuze!

Dit verwen arrangement bestaat uit: een bodyscrub waarna uw hele lichaam wordt ingesmeerd met een verzorgende vitamine olie. Terwijl de vitamine olie zijn werk doet, krijgt u een uitgebreide gezichtsbehandeling bestaande uit: een huidanalyse, warme kompressen, reiniging, peeling, oneffenheden verwijderen, epileren, uitgebreide gezichts-nek-decolletémassage, collageen oogpads, masker, voetmassage, dagverzorging.

80 min
€ 95,-
Met alginaat masker € 105,-

 

Diamond treatment

Er is steeds meer vraag naar uitgebreide luxe huid verbeterende behandelingen.
Deze behandeling omvat werkelijk alles wat de huid nodig heeft!
Alles wordt uiteraard per individu aangepast aan de behoeften van uw huid o p het moment van de behandeling.

We beginnen met een abrasie peeling zodat de huid meteen glad is en veel werkstoffen op kan nemen.
Alles wat in onze basisbehandeling zit, doen we nu ook, maar met extra toevoeging van de TDA hyaluron* cartridge voor een enorme vochtboost van de diepere huidlagen.
Daarna ervaart u een mini-vakantie van 15 onder de beauty angel *( electric light therapy) en tot slot krijgt u een uitgebreide massage van schouders, decolleté, gezicht en hoofdhuid. De massagecrème wordt ook verrijkt met hyaluron en vitamines.

90 min
€ 155,-
* zie elders op deze site wat de TDA en beauty angel voor uw huid betekenen.

 

Basis gezichtsbehandeling

Deze behandeling is geschikt voor dames én heren en bestaat uit: reiniging, stomen, peeling, verwijderen oneffenheden, epileren indien gewenst, gezichtsmassage, masker voor hals en gezicht, oog- en dagverzorging. Om helemaal van top tot teen een ontspannen gevoel te krijgen kunt u deze behandeling uitbreiden met een voetmassage tijdens het masker, natuurlijk kunt u ook kiezen uit de overige extra’s.

70 min
€ 70,-

Intensieve dieptereiniging

Wilt u uw huid grondig laten reinigen, maar heeft u weinig tijd, dan is de intensieve diepte reiniging iets voor u. Deze behandeling bestaat uit: reinigen, peeling, verwijderen oneffenheden, warme kompressen, reinigend masker, dagverzorging.

55 min
€ 62,50

Voor de jeugd t/m 17 jaar is er een 45 minuten durende behandeling om de huid grondig te reinigen en onzuiverheden te verwijderen.
t/m 14 jaar € 52,50
t/m 17 jaar € 57,50
extra kwartiertje indien nodig? :+ € 10,-

Eye catcher

Tijdens deze behandeling worden uw wimpers en wenkbrauwen geverfd , u wordt geëpileerd en daarna krijgt u een ontspannende anti-rimpel oog-behandeling met drukpunt massage rond de ogen om vocht en afvalstoffen af te voeren. Tip: leuk om cadeau te geven, of om u zelf te verwennen voor een feestavond.

40-45 min
€ 45,-

Heren gezichtsbehandeling

Steeds meer mannen vinden hun weg naar de schoonheidsspecialiste voor een gezichtsbehandeling of ontspannende massage. Eén van de specialisaties van Beautysalon Fränds is dan ook de mannenhuid, zodat ook heren van een professionele behandeling kunnen genieten.

Er is speciaal voor de heren een basisbehandeling samengesteld met de heren productlijn van Inspira Cosmetics, maar in principe is elke behandeling aan te passen aan de herenhuid. Mannen kunnen in mijn salon ook terecht voor veel voorkomende problemen, zoals ingegroeide baardharen en het laten verwijderen van gerstekorrels. Ongewenste lichaamsharen zoals op rug of borstkas kunnen verwijderd worden d.m.v.harsen.

Uw basis behandeling bestaat uit: reiniging,peeling, verwijderen oneffenheden, gezichts-, nek- en schoudermassage, masker, dagverzorging.

65 -70 min
€ 70,-

Extra’s tijdens uw behandeling.

Tijdens uw behandeling kunt u de volgende supplementen toevoegen:

(zonder behandeling € 3,- extra)
Epileren vanaf  € 10,- (is bij meeste behandelingen gratis inbegrepen)
Wenkbrauwen verven € 12,50
Wimpers verven € 15,-
Wenkbrauwen én wimpers verven € 22,-
Voetmassage tijdens het masker € 10,-
Handmassage tijdens het masker € 10,-
Werkstoffen ampul vanaf € 5,-
Collageen oogpads anti-rimpel of anti wallen € 7,50

 

Neem contact met ons op om een behandeling te boeken!