Skin Wizard

Skin Wizard

Een behandeling met de Skin Wizard bestaat uit dermabrasie, een lift van de huid van het gehele gezicht en een speciale behandeling van rimpels en fijne lijntjes.

Slechts 25% van huidveroudering is genetisch bepaald. 75% van huidveroudering ontstaat door: vervuiling van het milieu, verkeerde voeding, levensstijl, geestelijke en lichamelijke belasting en UV-straling.

Vanaf het 25ste levensjaar ontstaan lijntjes rond de ogen, lijntjes tussen de wenkbrauwen, vermindert het vermogen van de huid om vocht vast te houden en vermindert de elasticiteit van de huid.
Vanaf het 40ste levensjaar beginnen de lijntjes rond de ogen meer op te vallen en ontstaan lijntjes op het voorhoofd en rond de lippen, kleine lijntjes in de hals en nek, op het décolleté en rond de jukbeenderen. De celdeling vertraagt en er is een sterk verlies aan transepidermaal vocht in de huid. De huid wordt slapper.
Vanaf het 55ste levensjaar vormen zich duidelijk zichtbare rimpels, de huid verliest een groot deel van haar vermogen vocht vast te houden en de productie van hyaluronzuur vermindert. De productie van collageen en elastine wordt minder. De celdeling vertraagt en de regeneratie van de cellen wordt langzamer. De hoornlaag wordt dikker.
Door mijn certificering als Master in Rejuvenation heb ik op exclusieve basis, de beschikking over de Skin Wizard van inspira:med.
Daardoor heb ik de mogelijkheid genetisch bepaalde veroudering van de huid en veroudering van de huid die ontstaat door levensstijl en levensomstandigheden effectief te bestrijden.

De skin wizard bestaat uit 3 modules die apart van elkaar gebruikt kunnen worden, maar ook gecombineerd.

Dermabrasie, power peel.

Dit is de meest innovatieve vorm van microdermabrasie.
Door de speciaal gemaakte kroontjes op het handstuk worden alle dode huidcellen op een zachte en veilige manier verwijderd. Door de draaiende beweging wordt de huid direct geactiveerd om collageen aan te maken en elastine wordt geactiveerd. Geschikt voor elk huidtype, ook geschikt ook in de zomermaanden!
Dermabrasie voorkomt op een jongere leeftijd dat de huid onnodig snel veroudert. Bij een oudere huid is het onontkoombaar dat de hoornlaag dikker wordt. Op dat moment zorgt dermabrasie ervoor dat de hoornlaag weer dunner wordt en dat de huid zichzelf sneller vernieuwt.

 

Huidveroudering

Huidlifting, power lift L

Na de Dermabrasie is de huid “open”. Met de Skin Wizard worden dan op non- invasieve wijze en volledig pijnloos duizenden voor het oog onzichtbare kanaaltjes in de huid van het gehele gezicht gemaakt. Deze kanaaltjes laten toe dat een serum met de juiste moleculaire grootte tot
in de diepere huidlagen doordringt om er daar voor te zorgen dat de celdeling wordt gestimuleerd. Dit deel van de behandeling voorkomt dat een jongere huid onnodig snel
veroudert en ondersteunt een oudere huid om de celdeling te versnellen zodat deze weer een jongere en gezondere uitstraling krijgt.
De nylon naaldjes van medische kwaliteit zijn gelijk in lengte en voorkomen beschadiging van de huid en in het bijzonder van de fibroblasten.

Power lift

Indien gewenst kunnen we ook nog de power lift S inzetten.

Power lift S

Een nog intensievere plaatselijke behandeling van die delen van het gezicht waar zich lijntjes of rimpeltjes hebben gevormd. Opnieuw non- invasief en volledig pijnloos. Het doel van dit deel van de behandeling is om “gericht” ervoor te zorgen dat de huid regenereert daar waar lijntjes en rimpeltjes al zijn ontstaan, zodat deze minder zichtbaar worden.

Nabehandeling:

Na een behandeling met de Skin Wizard van inspira:med is het van belang de huid dagelijks goed te beschermen met de Premium Age Protector SPF30 van inspira:med om de huid te beschermen tegen UV -straling en de huid goed te hydrateren.
• Power peel, abrasie € 21,50
• Power Lift L € 21,50
• Power Lift S € 21,50

Alle drie in één behandeling samen: € 59,95

 

Neem contact met ons op om een behandeling te boeken!