Speciale behandelingen

Speciale behandelingen

De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellness therapie, dat de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult.
Bekijk Beauty Angel
Een Herbal Bio Peeling behandeling is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier, zeespons en algen op de huid aangebracht wordt. Wij combineren de Herbal Bio Peeling met het collageen licht van de Beauty Angel.
Bekijk Herbal Bio Peeling
Een korte, betaalbare behandeling met een ultra moderne manier om de gewenste anti-aging effect te bereiken. Huidverjonging en verbetering voor ieder huidtype.
Bekijk SEYO TDA
Met een chemische peeling krijgt de huid een zeer sterke stimulans om nieuwe cellen aan te maken. De huid gaat dan meer vocht absorberen en de huidelasticiteit wordt verbeterd.
Bekijk de fruitzuurbehandeling - Inspira Med
Geen geprik meer met naalden, geen kans op brandwonden door laser en geen pijnlijke chirurgische ingrepen, maar wel een gladde jonge stevige huid en een strakke kaaklijn.
Bekijk NANNIC huidverjonging
Uw huid wordt zorgvuldig gepolijst met een speciaal apparaat. Na één behandeling ziet uw huid er al stralend uit en de huid wordt steeds mooier naar mate de kuur vordert.
Bekijk Micro dermabrasie