NANNIC huidverjonging

NANNIC Huidverjonging

Een nieuwe revolutionaire ontwikkeling op het gebied van huidverjonging. Een zichtbaar resultaat al na de eerste behandeling!

Geen geprik meer met naalden, geen kans op brandwonden door laser en geen pijnlijke chirurgische ingrepen, maar wel een gladde jonge stevige huid en een strakke kaaklijn.

Het lijkt onmogelijk, maar NANNIC realiseerde met de ontwikkeling van de NANNIC NBE 500 een revolutionaire doorbraak in de strijd tegen huidveroudering.

De NANNIC PROF NBE 500 combineert electro-magnetische energie met doeltreffende actieve stoffen in een cel-identisch basis.

 

De technologie:

Deze pulserende radiogolven penetreren gemakkelijk tot in de diepere huidlagen, het vetweefsel en de onderliggende spieren, zonder daarbij de opperhuid te beschadigen.

Door de geleverde energie gaan de cellen vibreren en verhoogt de temperatuur lokaal met 1,5 à 2° C waardoor er een veelvoud van fysiologische processen op gang komen. Cellen werken als condensors en slaan de geleverde alternerende (afwisselende) energie op als bio-energie.

Frands Beautycentre Huidverjonging en huidverbetering - NANNIC

Bij de NANNIC NBE 500 verloopt de ‘contact energie’ krachtiger dan bij andere traditionele bipolaire toestellen. Hierdoor is het toestel uitermate geschikt voor gelaatsbehandelingen en een aantal lichaamsbehandelingen.

Wat betekent dit voor uw huid?

 • Verbetert de celenergie;
 • Verhoogt het vochtbehoud van de huid;
 • Verbetert de aanvoer van zuurstofrijk bloed;
 • Verhoogt de opname van actieve stoffen;
 • Verbetert de structuur van het bindweefsel;
 • Verstevigt de Mio-faciale spieren;
 • Verkleint de poriën;
 • Brengt de lipolise op gang;
 • Draineert het lymfe systeem (Detox);
 • Vermindert vrije radicalen.

 

Welke resultaten kunt u verwachten?

Bij gebruik tegen huidveroudering:

 • Vermindert zichtbaar lijntjes en rimpels al na 1 of 2 behandelingen;
 • Vermindert zichtbaar wallen onder de ogen. (Anders dan bij laser, kan de huid rondom de ogen zonder probleem behandeld worden);
 • Verbetert zichtbaar de stevigheid van de huid, een strakke kaaklijn;
 • Vermindert zichtbaar rimpels en verstevigt de huid van hals en decolleté;
 • Ook geschikt voor handen.

 

De behandeling

Frands Beautycentre Huidverjonging en huidverbetering Nannic

Los te boeken per behandeling. Wil je langer resultaat zien? Boek dan een kuur.

We bevelen een kuur van 8 behandelingen aan voor een langdurig resultaat. De eerste 4 in de eerste twee weken, daarna wekelijks 1.

Per behandeling € 89,95
Na een kuur van 8 behandelingen is de 9de behandeling (tot 4 weken na de kuur) gratis!

 

Bij gebruik tegen couperose

Doorbraak op het gebied van het bestrijden van couperose (gesprongen bloedvaatjes). Tot op heden was er naast het thuisgebruik van het NANNIC Couperose serum weinig te doen tegen couperose. Alleen door middel van laserbehandelingen werden bloedvaatjes verbrand, verschrompeld waardoor ze minder zichtbaar zijn. Maar hierdoor ontstaat geen herstel en zoekt het bloedvatenstelsel een nieuwe weg en komen er nieuwe gesprongen bloedvaatjes terug.

De NANNIC NBE 500 vernietigt de beschadigde bloedvaatjes niet maar herstelt de cellulaire matrix (netje om de ader) waardoor couperose zichtbaar afneemt en herstelt.

Andere huidaandoeningen die doeltreffend te behandelen zijn met NANNIC NBE500:
Rosacea, Acne littekens, Cellulitis, Slappe huid, Striae, Vetweefsel en Oedeem.
Hoe werkt de NANNIC NBE 500 en hoe brengt deze apparatuur actieve werkzame stoffen daadwerkelijk in de huid zonder naalden te gebruiken?
NANNIC NBE500 levert een krachtige electro-magnetische diathermische energie, waarmee huidnutriënten (voedende bestanddelen) gemakkelijk door de beschermlaag (tweede huidlaag) getransporteerd worden.

De in de diepte penetrerende electro-magnetische energie, verhoogt door haar diathermische activiteit de aanvoer van zuurstofrijk bloed. Daarnaast zal de energie van de cel zelf op optimaal niveau worden gebracht.

De basis van de NANNIC producten die gebruikt worden tijdens de behandelingen met deze apparatuur worden lamelair opgebouwd met lichaamseigen stoffen, vrij van parabenen, chemische emulgatoren en geur- en kleurstoffen. Hierdoor wordt de actieve opname van voedende bestanddelen door de huid bevorderd.

 

Neem contact met ons op om een behandeling te boeken!