SEYO TDA

SEYO TDA: huidverjonging en verbetering voor ieder huidtype

SEYO TDA: een korte, betaalbare behandeling met een ultra moderne manier om de gewenste anti-aging effect te bereiken. U zult na de eerste behandeling net zo enthousiast zijn als degene die u voor gingen. SEYO TDA zal ook u verrassen!

Daarna kunt u op basis van het resultaat van de eerste behandeling besluiten of u een kuur van 4 tot 6 behandelingen wilt boeken - tussen de kuurbehandeling 7 a 14 dagen - en daarna de huid een keer per 3 tot 6 weken wilt onderhouden.

 

Indicaties:

Drooglijntjes, trekkerige huid, beginnende kraaienpootjes, expressielijntjes, vale/grauwe teint, wallen en kringen, droge huid, gestresste huid, rokershuid

De voordelen van SEYO TDA:

  • Huidverjonging en verbetering;
  • Korte behandeltijd (totale behandeling 30 minuten);
  • De huid wordt niet aangeraakt dus geen roodheid of irritaties;
  • Behandeling ook mogelijk voor specifieke zones (voorhoofd, ogen, hals);
  • Betaalbaar! 1 complete behandeling vanaf € 49,95

 

 

Bekijk de verschillende behandelingen:

 

HYAL N10 veeleisende 30+ huid

Verminderd lijntjes op de bovenlip en kraaienpootjes, geeft een frissere uitstraling, conditieverbetering van de huid, rimpels vervagen, decolleté krijgt een jongere uitstraling.  Stimuleert de huideigen collageenproductie, bevordert de microcirculatie en activeert de opname van werkzame bestanddelen in de diepste lagen van de huid. Voor een natuurlijk „lifting effect“.

€ 49,95

 

MITOCELL 40+ droge en rijpere huid

De hoogste concentratie aan anti-aging stoffen zorgt voor een diepe regeneratie van de cel beschadiging van de huid, zichtbaar minder rimpels en een jongere uitstraling.

€ 59,95

 

PRODERM - voor de onrustige huid

Bestrijdt onzuiverheden en ontstekingen van de huid. Heeft een antibacteriële werking en helpt het huidbeeld te verbeteren.

€ 54,95

 

CANABOOST - voor de droge en rijpere huid

Alle bovenstaande indicaties +: het activeert de cellen en biedt de huid intensieve verzorging en duurzame regeneratie. Hennepolie versterkt het celmembraan, beschermt het huidbeeld en vermindert rimpels.

€ 59,95

 

Neem contact met ons op om een behandeling te boeken!