Even voorstellen…

Even voorstellen...

Bij het maken van een afspraak voor een schoonheidsbehandeling, lijkt het mij prettig voor u om te weten wie de specialiste is, aan wie u de behandeling toevertrouwt. Daarom wil ik mij graag even aan u voorstellen!

Fränny Vaassen Frands Beautycentre Huidverjong en huidverbetering

 

Mijn naam is Franny Vaassen, ik ben geboren op 22-6-1967 en moeder van 2 kinderen.

De naam “Fränds” wordt uitgesproken als “Friends” en is afgeleid van mijn voornaam, die door intimi wordt ingekort en uitgesproken als Fren. “Friends” is een weerspiegeling van mijn ambities en de wijze waarop ik met u als klant wens om te gaan. Het is mijn streven dat u met een goed gevoel de salon verlaat!

 

Zorg en verzorging hebben altijd een centrale rol in mijn leven gespeeld. Na mijn middelbare schooltijd heb ik 9 jaar in de zorg voor geestelijk gehandicapten gewerkt, zowel als leerling, gediplomeerd Z-verpleegkundige en als teamleidster. Na een aantal jaren begon ik bij Oriflame, een cosmeticabedrijf dat aan huis workshops geeft en huidverzorgingsproducten verkoopt en deed ik de opleiding tot sportmasseuse. Dat beviel me zo goed dat ik bij Oriflame doorgroeide van adviseuse naar manager en uiteindelijk regiomanager werd.

Omdat het altijd mijn droom is geweest om een eigen salon te hebben, heb ik bij het KOC (voorheen Stivas) het officiële Diploma voor Schoonheidsspecialiste behaald. Met enkele specialisatiecursussen als extra bagage was het openen van Beautysalon Fränds voor mij een logische stap.

 

 

Laatste up-date: aan huis groeide beautysalon Fränds aardig uit haar jasje.
Daarnaast had ik inmiddels meer specialisatie cursussen gedaan dan waar ik thuis mee kon werken én ik miste contact met collega’s.
Dus ontstond het plan een grotere salon op te zetten, waar inpandig een pedicure, een diëtiste, een kapster en een masseur samen met mij, meer aan u als klant, konden bieden.

 

Deze droom is nu ook een feit, in januari 2009 opende Fränds Beautycentre haar vernieuwde deuren aan de Christiaan Huygensstraat 10-12 in Voorschoten. In 2014 vierden wij het 10 jarig bestaan van Fränds daar ik op 18-10-2004 aan huis ben begonnen, en daar ben ik best trots op ????

En nu , in 2021, bestaat mijn salon  17  jaar en werk ik nog elke dag met heel veel plezier.

Naast kapster, pedicure, manicure, diëtiste, huidtherapeut en masseur werkt nu ook browstyliste Mali ongeveer 1 dag per 5 weken bij ons om bij u prachtige  permanente make-up te zetten.

We hopen u ook bij ons te mogen begroeten!

Wilt u een afspraak maken?
Belt u dan naar 071-7850628 of mail naar info@frands.nl

Franny van Ravenswaay-Vaassen

 

Neem contact met ons op om een behandeling te boeken!