Over Fränds

Onze primaire aandacht gaat uit naar huidverbetering en uw ontspanning.

 

Bij Fränds Beautycentre kunnen zowel mannen als vrouwen en jongeren terecht voor diverse behandelingen.  Er is een basisbehandeling samengesteld waarbij u 5 kwartier lang mag ontspannen en waarin alle essentiële aandachtsgebieden zijn vertegenwoordigd.

 

Frands beautycentreU kunt naar wens deze basisbehandeling uitbreiden met diverse luxere behandelingen, waarin de basis altijd aanwezig blijft, maar waar extra werkstoffen zullen bijdragen aan een nóg beter resultaat. Wij werken met Inspira Cosmetics, een Duits hoogstaand merk met mooie life style behandelingen en seizoensbehandelingen, waardoor uw huid steeds krijgt wat zij nodig heeft.

Wij werken ook met Alpha H.
Alpha-H is ook een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.

 

In overleg met u passen wij elke behandeling natuurlijk aan, aan hetgeen uw huid op dat moment nodig heeft. Het beautycentre biedt tal van mogelijkheden op cosmetisch gebied, en volgt nauwgezet de nieuwste trends en technieken. Van micro dermabrasie, huidverjonging en huidverbetering  via diverse apparaten zoals SEYO TDA, de skin wizard en Nannic, beauty angel, massages, er is van alles mogelijk. Wenst u meer informatie of wilt u uw behandeling uitbreiden, bel of mailt u dan gerust.

 

In ons beautycentre is ook een kapster gevestigd, een huidtherapeut, een  diëtiste en een pedicure.

Beautysalon Fränds is aangesloten bij de ANBOS brancheorganisatie Schoonheidsverzorging en bij branche vereniging De Huidprofessional.

Wat staat voor professionaliteit, kwaliteit, vakkennis en natuurlijk vakdiploma's.

 

Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen en zullen er alles aan doen om u met een goed, ontspannen gevoel weer naar huis te laten gaan.

 

Graag tot ziens bij Fränds Beautycentre!